Algemene Info

Welkom op GunsonWinkel.nl
Misschien wel de beste online winkel voor Gunson Gereedschap

Welkom op GunsonWinkel.nl

Misschien wel de beste online winkel voor Gunson Gereedschap.

U bent hier zeer waarschijnlijk niet zo maar terecht gekomen maar bent u op zoek naar een handig stuk gereedschap omdat u het sleutelen aan uw auto of motorfiets als hobby heeft.

Net als u liepen wij tegen een muur van onbegrip aan of werden slechts nors te woord gestaan en het online & veilig bestellen van simpele gereedschappen was er niet bij. Wij werden hier dusdanig ontevreden door dat we besloten hebben de zaak in eigen hand te nemen en importeren nu rechtstreeks vanaf de fabriek.

GunsonWinkel.nl is officieel Gunson importeur en distributeur voor Nederland.

Graag geven wij u een korte uiteenzetting van onze handelswijze:

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Dit is duidelijk, helder en zelfs verplicht volgens de Nederlandse wet. Net als wij bent u waarschijnlijk ook wel eens onaangenaam verrast door websites die adverteren met "mooie prijsjes" om er bij het afrekenen dan achter te komen dat er nog eens 21% BTW en soms wel tot 20 Euro verzendkosten bij komen waardoor u nog steeds erg duur uit bent... Bah! Dat zal u bij ons niet gebeuren!

Voor het verzenden rekenen wij 1 tarief: € 6,95 voor Nederland (€ 9.95 voor België), ongeacht hoe groot of hoe zwaar het pakket is of hoeveel artikelen u ook bestelt.

Om de kosten (en daarmee de prijzen!) laag te houden verzenden wij uitsluitend tegen vooruitbetaling. Dit klinkt misschien onvriendelijk maar eerdere ervaringen hebben ons geleerd dat het voor een relatief klein bedrijf als het onze bijna onmogelijk is om constant achter niet-betalende klanten aan te rennen wat bovendien erg duur is.

Betalen kunt u op diverse manieren:
Met uw credit card (Visa en Mastercard), met Paypal en via een normale bankoverschrijving. Credit card en Paypal betalingen hebben als voordeel dat ze zeer snel werken waardoor de goederen sneller verzonden kunnen worden.

Bij voorkeur nemen wij geen bestellingen aan per telefoon, dit voornamelijk om fouten in adressen en artikelnummers te vermijden. Uw bestelling kunt u plaatsen via het winkelkarretje op onze website dat beveiligd is met de hoogste graad van encryptie (versleuteling) van uw gegevens om uw privacy te waarborgen en op die manier krijgen wij gegarandeerd alle correcte gegevens.

Wij wensen u veel Gunsonplezier!

Met vriendelijke groet,
Jack
www.gunsonwinkel.nl

Misschien wel de beste online winkel voor Gunson Gereedschap

!